Προστασία δεδομένων

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σεβόμενοι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, η InviBIT Ε.Π.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρεία του διαδικτυακού τόπου www.invibitshop.gr διατηρεί τις προσωπικές σας πληροφορίες, αυστηρά απόρρητες και μη προσβάσιμες σε οποιοδήποτε πρόσωπο δεν εμπλέκεται άμεσα στη διαδικασία της παραγγελιοληψίας και συναλλαγής.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σαν απλός επισκέπτης ή να κάνετε εγγραφή ώστε να διευκολυνθείτε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τη σελίδα μας. Και στις δύο περιπτώσεις είναι απαραίτητο να μας γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία, όπως τη διεύθυνσή σας, τον αριθμό του τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail ) κ.λ.π.

Για την είσοδο σας ως εγγεγραμμένος χρήστης στο site, www.invibitshop.gr χρησιμοποιείτε δύο συνθηματικά, το Username και τον Κωδικό (Password). Σας δίνετε η δυνατότητα να αλλάζετε τον Κωδικό (Password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.
Ομοίως, μπορείτε να μεταβάλετε όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο λογαριασμός σας όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Α.Φ.Μ. κ.τ.λ.

Η InviBIT Ε.Π.Ε. δε δύναται να μεταβιβάσει τα εν λόγω στοιχεία σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του www.invibitshop.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Paycenter One-Click-Pay" της τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση υψηλής ασφάλειας. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού


  • 1. Ταυτότητα
    Εάν έχετε απορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία:
    InviBIT Ε.Π.Ε.
    Κατασκευή & Εμπορία Συστημάτων Υψηλής Τεχνολογίας και Λογισμικού
    Δ. Μουτσοπούλου 89A
    18541 - Πειραιάς, Ελλάδα
    (+30) 210 4212380
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2. Τι πληροφορίες συλλέγουμε;
    Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας ανώνυμα.
    Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, θα υποβληθούν σε επεξεργασία οι εξής κατηγορίες δεδομένων του λογαριασμού σας:
    “Δεδομένα λογαριασμού”
    Όταν δημιουργείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό στον ιστότοπό μας, καταχωρήσετε μια παραγγελία, εγγραφείτε στο ενημερωτικό newsletter μας ή απαντήσετε σε μια έρευνα, συλλέγονται τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα σας, το όνομα της εταιρείας, διεύθυνση, τηλεφωνικός αριθμός , ΑΦΜ, προτιμώμενη γλώσσα συστήματος, αριθμός παραγγελίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των δεκτών τιμολογίου και στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού.
    “Δεδομένα που παράγονται από το σύστημα”
    Το σύστημα δημιουργεί και αποθηκεύει αυτόματα μεταδεδομένα με βάση άλλους τύπους δεδομένων, π.χ.: Δεδομένα συνδρομής, όπως η ημερομηνία έναρξης, η τελευταία ημερομηνία τιμολόγησης και το αποτέλεσμα μιας υποχρεωτικής επικύρωσης αριθμού ΦΠΑ. Τα εκδοθέντα τιμολόγια αποθηκεύονται έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τυχόν εκδοθέντα τιμολόγια από το διαχειριστή υπηρεσιών.
    Θα ενημερωθείτε από τη InviBIT σχετικά με τις αλλαγές της λειτουργίας της πλατφόρμας, όπως η εφαρμογή πρόσθετων λειτουργιών, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν εγγραφείτε στο newsletter της InviBIT από τη σελίδα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας.
  • 3. Πως χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας;
    Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους σκοπούς:
    3.1. Για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας (οι πληροφορίες θα βοηθήσουν την InviBIT να ανταποκριθεί καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες).
    3.2. Για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.
    3.3. Για να σας αναγνωρίσουμε ως συμβαλλόμενο μέρος.
    3.4. Για την είσοδο (login) στον λογαριασμό σας στο www.invibitshop.gr
    3.5. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
    3.6. Για να επιτρέψετε στην InviBIT να εκδίδει έγκυρα τιμολόγια και να επεξεργάζεται συναλλαγές (οι πληροφορίες σας δεν θα πωλούνται, θα ανταλλάσσονται, θα μεταφέρονται ή θα παρέχονται σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός από το ρητό σκοπό της παράδοσης της ζητούμενης υπηρεσίας )
    3.7. Για να ενεργοποιήσετε τον αυτοματοποιημένο χειρισμό των συνδρομών.
    3.8. Για να στέλνονται περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για την επεξεργασία παραγγελιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πληροφοριών και ενημερώσεων σχετικά με την παραγγελία σας, πέραν της λήψης περιστασιακών εταιρικών ειδήσεων (εάν γίνονται αποδεκτές), ενημερώσεων, σχετικού προϊόντος ή υπηρεσίας πληροφορίες κ.λπ.)
    Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λήψη ενημερωτικών emails ή ακόμη και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο website μας.
  • 4. Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies;
    Μεταβείτε στο σχετικό άρθρο για την Πολιτική Cookies. ΕΔΩ
  • 5. Third party links
    Ενίοτε, κατά την κρίση μας, μπορούμε να συμπεριλάβουμε ή να προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων στον ιστότοπό μας. Αυτές οι τοποθεσίες τρίτων έχουν ξεχωριστές πολιτικές απορρήτου. Επομένως, δεν έχουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεδεμένων ιστότοπων. Παρ 'όλα αυτά, επιδιώκουμε να προστατεύσουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας και να υποδεχτούμε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με αυτές τις ιστοσελίδες.
  • 6. Πού αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
    6.1. Θέση προσωπικών δεδομένων
    Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων και αρχεία σε μισθομένους server για λογαριασμό της InviBIT. Οι servers βρίσκονται σε χώρους σε cloud vendors εκτός Ελλάδας.
    Για τις βάσεις δεδομένων παίρνουμε back up ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να είναι δυνατή η επαναφορά τους. Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να αποθηκεύονται στην ίδια ή σε άλλη γεωγραφική θέση με τη βάση δεδομένων.
    6.2. Εγκατάσταση λογισμικού στο σύστημα του πελάτη
    Δεν απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού για τη χρήση της υπηρεσίας. Η υπηρεσία προστατεύεται από σύστημα εισόδου με κωδικό και είναι προσβάσιμη μέσω ενός τυπικού προγράμματος περιήγησης στο Web, χρησιμοποιώντας αυτόματα μια κρυπτογραφημένη σύνδεση https για όλες τις επικοινωνίες μεταξύ του προγράμματος περιήγησης και του διακομιστή, για να προστατεύονται τυχόν δεδομένα κατά τη μεταφορά τους.
  • 7. Αίτημα για διόρθωση, περιορισμό ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
    7.1. Διόρθωση
    Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν.
    7.2. Διαγραφή
    Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και η InviBIT πρέπει να τα διαγράψει χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, όταν ισχύει ένα από τα ακόλουθα:
    α. εάν τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε άλλη επεξεργασία
    β. εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, στην οποία βασίζεται η επεξεργασία και όπου δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για τη μεταποίηση.
    γ. εάν αντιταχθείτε στην επεξεργασία σε περίπτωση που η επεξεργασία προορίζεται για άμεσο μάρκετινγκ.
    δ. εάν τα προσωπικά δεδομένα έχουν υποστεί παράνομη επεξεργασία, ή
    ε. εάν τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να διαγραφούν για συμμόρφωση με νομική υποχρέωση σύμφωνα με την κοινοτική ή εθνική νομοθεσία.
  • 8. Συνεργασία
    Η InviBIT θα συνεργαστεί μαζί σας για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες διατάξεις προστασίας δεδομένων, π.χ. ώστε να μπορείτε να διασφαλίζετε αποτελεσματικά την άσκηση των δικαιωμάτων των προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα (δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωση, διαγραφή, αποκλεισμός, αντίθεση).
  • 9. Όροι χρήσης
    Μεταβείτε στο σχετικό άρθρο για τους Όρους Χρήσης. ΕΔΩ
  • 10. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου
    Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα δημοσιεύσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτήν τη σελίδα ή/και θα ενημερώσουμε την ημερομηνία τροποποίησης της Πολιτικής Απορρήτου στο κάτω μέρος της παρούσας σελίδας.


Αυτή η Πολιτική Απορρήτου τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις:  04 Μαρτίου 2020.


Copyright © 2019 - InviBit Ltd. - All Rights Reserved
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.